KeLing Purification Technology Company beperkte 

   -

             Geavanceerd. Hoog-Qulity. Redelijk.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis Nieuws

HEPA-Filterefficiency en Classificaties

Certificaat
Van goede kwaliteit Cleanroom Luchtdouche voor verkoop
Van goede kwaliteit Cleanroom Luchtdouche voor verkoop
Klantenoverzichten
Keling had met succes ons na producten op 25 Oct.2017 tegen Portugal NO.M170807 geleverd; Hun geleverde Luchtfilters hebben naar genoegen sinds installatie gewerkt. Wij zijn tevreden met hun producten.

—— SIMPOR PHARMA

Aangezien wij coopertae met hen doen, bieden zij altijd goede kwaliteit aan en houden op tijd de levering aan ons, doen wij appreicated voor hun vriendelijke steun!

—— Nasir

Dit moet verklaren dat wij u-type de tunnel van de luchtdouche, Luchtdouche en HEPA-filter, Secundaire luchtfilter, perfilter voor ons project van KeLing-Co. Ltd, de de Handels Vierkante, Medio Bouw van 3C01 Tian Feng, Nr 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, Guangdong, China van de Reinigingstechnologie tegen Contract Nr kochten: 2014/4119005942 in 22 Oktober, 201

—— IATEC, Argentinië

Het product kwam sneller aan dan verwacht en zij verzonden iets speciaal naast tot wat ik opdracht gaf. De personen van Nice en de snelle dienst!

—— Mohammed Saad

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

HEPA-Filterefficiency en Classificaties

De AboutHEPAfilters, de verschillende landen of de gebieden hebben zijn verschillende classificaties volgens hun normen. Op dezelfde manier variëren de eisen ten aanzien van netheid van de industrie aan de industrie.

 

 

HEPA-de eigenschappen van Filters:

  1. Primaire filter: het gebruikte hoofdzakelijk als pre-filter voor de verse luchtinham van het airconditioningssysteem, onderscheppend het grote deeltje van atmosfeer. De filtratieefficiency is onderworpen aan filtratie≥5.0um deeltjes.
  2. Middelgrote filter: het kan als definitieve filter voor algemene airconditioningssystemen en als pre-filter voor hoog rendementfilters in airconditioningssystemen worden gebruikt. Hoofdzakelijk gebruikt aan onderscheppings 1-10um opgeschorte deeltjes, is de efficiency onderworpen aan filtratie≥1um deeltjes.
  3. Hoog-middelgrote filter: het kan als filter van het systeemeind voor algemene reiniging en als middenfilter voor hoog rendementfilters worden gebruikt. Hoofdzakelijk is de onderscheppings 1-5um deeltjes, de efficiency onderworpen aan filtratie≥1um deeltjes.
  4. Sub-Hepafilter: het gebruikte hoofdzakelijk als schone filter van het ruimteeind, als pre-filter voor hoog rendementfilters en definitieve filter voor verse luchtsystemen. De filtratieefficiency is onderworpen aan filtratie≥0.3um deeltjes.
  5. Hepafilter: het gebruikte als eindfiltratie van schone ruimte om al netheidsvereiste te verzekeren. De filtratieefficiency is onderworpen aan filtratie≤0.3um deeltjes.

Volgens Europese normen, is de Primaire filter verdeeld in 3 niveaus, G1, G2, G3; De middelgrote filter is verdeeld in 3 niveaus, G4, F5, F6; De hoog-middelgrote filter is verdeeld in 2 niveaus, F7, F8; De sub-Hepafilter is verdeeld in 3 niveaus, F9, H10, H11; De Hepafilter is verdeeld in 3 niveaus, H12, H13, H14.

 

Bartijd : 2019-07-31 11:45:39 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
KeLing Purification Technology Company

Contactpersoon: Mrs. Zhao

Tel.: 86--13378693703

Fax: 86-20-31213735

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)