KeLing Purification Technology Company beperkte 

   -

             Geavanceerd. Hoog-Qulity. Redelijk.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis Nieuws

Het verband tussen primaire filter en de luchtreiniging

Certificaat
Van goede kwaliteit Cleanroom Luchtdouche voor verkoop
Van goede kwaliteit Cleanroom Luchtdouche voor verkoop
Klantenoverzichten
Keling had met succes ons na producten op 25 Oct.2017 tegen Portugal NO.M170807 geleverd; Hun geleverde Luchtfilters hebben naar genoegen sinds installatie gewerkt. Wij zijn tevreden met hun producten.

—— SIMPOR PHARMA

Aangezien wij coopertae met hen doen, bieden zij altijd goede kwaliteit aan en houden op tijd de levering aan ons, doen wij appreicated voor hun vriendelijke steun!

—— Nasir

Dit moet verklaren dat wij u-type de tunnel van de luchtdouche, Luchtdouche en HEPA-filter, Secundaire luchtfilter, perfilter voor ons project van KeLing-Co. Ltd, de de Handels Vierkante, Medio Bouw van 3C01 Tian Feng, Nr 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, Guangdong, China van de Reinigingstechnologie tegen Contract Nr kochten: 2014/4119005942 in 22 Oktober, 201

—— IATEC, Argentinië

Het product kwam sneller aan dan verwacht en zij verzonden iets speciaal naast tot wat ik opdracht gaf. De personen van Nice en de snelle dienst!

—— Mohammed Saad

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het verband tussen primaire filter en de luchtreiniging

 

De primaire filter en de airconditionerfilter zijn verbruiksgoederen. Vóór 1984, ontwikkelde China vele filterelementen niet. Maar vandaag, aangezien de materialen en de mensenvraag het blijven kweken, worden de filters een noodzaak. Het verband tussen primaire filter en airconditioningsfilter en de behoefte aan luchtreiniging wijzen erop dat de mensen more and more aandacht aan het leven en het leven milieu besteden.

De luchtkwaliteit is een kwestie van toenemende bezorgdheid geworden. Hoe te om de lucht te zuiveren en een geschikt luchtmilieu voor mensen tot stand te brengen is de huidige onderzoekrichting van de filtratie en reinigingsindustrie. De oppervlaktefiltratie en de diepe filtratie worden gebruikt voor filtratie (de oppervlaktefiltratie moet onzuiverheden buiten de filter onderscheppen is de materiële, diepe filtratie de labyrintstructuur, verlatend onzuiverheden in het filtermateriaal). De filtermaterialen zijn metaalnetwerk en nylon. De netto, chemische vezelfilter, document filter, activeerde koolstof enz. Hoe te om de juiste filter in het juiste milieu te kiezen het onderwerp zal zijn wij gaan vandaag onderzoeken.

 

Classificatie:

  1. Geclassificeerd door structuur: Vlakke filter, die filter, zakfilter vouwen.
  2. Geclassificeerd door filtratieefficiency (de capaciteit om stof van een waaier van deeltjes te onderscheppen): Primaire filter, middelgrote efficiencyfilter, hepafilter.

Deze classificatiemethode is officieel. Ons land heeft de relevante standaardluchtfilter van GB/T 14295-93 en de Luchtfilter van GB/T 13554-92 HEPA uitgegeven.

Selectie:

  1. Voor kleine arbeidsvoorwaarde, zoals Laminaire schone bank, Cleanroom luchtdouche, Laminaire stroomkap etc. wegens de kleine behandelde hoeveelheid lucht, keurt de oppervlakte van de luchtinham de primaire effect filter, en de eindgebruik van de luchtlevering de goed hoog rendementfilter.
  2. Voor de reiniging van airconditioningssystemen, wordt deze situatie over het algemeen voorzien van specifieke parameters, zonodig.
  1. In de reinigingssysteem van de klassen 1000-100000 lucht, keurt het luchtfiltratie gewoonlijk in drie stadia, met inbegrip van Primaire filter, middelgrote efficiencyfilter, hepafilter goed. De pre-filter, wordt middelgrote efficiencyfilter over het algemeen geplaatst in de eenheid van de luchtbehandeling, en pre-filteris die in de positieve druksectie wordt geplaatst, en de sub-hepafilter of de hepafilter worden geplaatst aan het eind van het systeem van de airconditioningsreiniging.
  2. In de reinigingssysteem van de klassen 100-1000 lucht, zijn de primaire filter, de middelgrote efficiencyfilter en de hepafilter gewoonlijk plaatsen in de eenheid van de verse luchtbehandeling. Ook wordt de sub-hepafilter of de hepafilter geplaatst in het schone de luchtsysteem van de ruimteomloop. Een hepafilter wordt geplaatst aan het eind van de schone airconditioningseenheid, die het plafond van de schone ruimte is. Voor ultra-efficiënte filters, moeten zij aan het eind van het airconditioningssysteem worden gevestigd om de luchtnetheid te verzekeren die aan het vereiste voldoen.

Door bovengenoemd, kan men vinden dat het systeem het hiërarchische filtreren gebruikt. Voor een verscheidenheid van situaties van verschillende werkomgevingen, zouden de kopers de overeenkomstige precisiefilter in combinatie met de werkomgeving en de industrievereisten moeten selecteren om de vereisten van de luchtnetheid te bereiken.

Bartijd : 2019-07-31 12:07:23 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
KeLing Purification Technology Company

Contactpersoon: Mrs. Zhao

Tel.: 86--13378693703

Fax: 86-20-31213735

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)