KeLing Purification Technology Company beperkte 

   -

             Geavanceerd. Hoog-Qulity. Redelijk.

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis Nieuws

Wat HEPA-worden de filters gemaakt van?

Certificaat
China KeLing Purification Technology Company certificaten
China KeLing Purification Technology Company certificaten
Klantenoverzichten
Keling had met succes ons na producten op 25 Oct.2017 tegen Portugal NO.M170807 geleverd; Hun geleverde Luchtfilters hebben naar genoegen sinds installatie gewerkt. Wij zijn tevreden met hun producten.

—— SIMPOR PHARMA

Aangezien wij coopertae met hen doen, bieden zij altijd goede kwaliteit aan en houden op tijd de levering aan ons, doen wij appreicated voor hun vriendelijke steun!

—— Nasir

Dit moet verklaren dat wij u-type de tunnel van de luchtdouche, Luchtdouche en HEPA-filter, Secundaire luchtfilter, perfilter voor ons project van KeLing-Co. Ltd, de de Handels Vierkante, Medio Bouw van 3C01 Tian Feng, Nr 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, Guangdong, China van de Reinigingstechnologie tegen Contract Nr kochten: 2014/4119005942 in 22 Oktober, 201

—— IATEC, Argentinië

Het product kwam sneller aan dan verwacht en zij verzonden iets speciaal naast tot wat ik opdracht gaf. De personen van Nice en de snelle dienst!

—— Mohammed Saad

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat HEPA-worden de filters gemaakt van?

hepafilter

 

HEPA-de filters, of filters van de hoog rendement de corpusculaire lucht, worden bepaald door hoe goed zijn zij geschat aan filterdeeltjes, niet door hoe zij worden gemaakt. Om aan de HEPA-norm te voldoen, wordt een filter geschat om 99,97 percent van deeltjes te verwijderen dat 0,3 microns (of micrometers) in grootte van de lucht is die door hen overgaat, hoewel dit betekent dat de deeltjes kleiner dan 0,3 microns aan de HEPA-filter kunnen ontsnappen.

 

In de praktijk, HEPA-worden de filters gemaakt van een verscheidenheid van materialen, met inbegrip van „ruwe glasvezels, met een laag bedekten dierlijk haar, plantaardige vezels, synthetische vezels (zoals polyester of nylon), synthetisch schuim, metaalwol, of uitbreidden metalen en folies,“ volgens EPA. Deze vezels zijn willekeurig samen verward en samengeperst in papier-als bladen. De bladen zijn geplooid om de oppervlakte te verhogen de lucht waardoor overgaat, en opgezet die op een kader van karton, plastiek, hout of metaal wordt gemaakt. De fabrikanten zouden andere elementen aan een HEPA-filter, zoals een pre-filter kunnen toevoegen om grotere deeltjes, geactiveerde koolstof uit te onderzoeken helpen geuren en gassen of een chemische behandeling verwijderen om deeltjes te maken aan de vezels plakken.

Bartijd : 2020-11-25 11:17:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
KeLing Purification Technology Company

Contactpersoon: Mrs. Zhao

Tel.: 86 20 13378693703

Fax: 86-20-31213735

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)